39weeks.... Masih Tiada Tanda Utk Bersalin

Hi mommies... Harini sy 39weeks 3days. Last due date klu msh tak bersalin tarikh 16hb, isnin mggu dpn sy kena serah diri induce utk bersalin. Tp esok tarikh anniversary sy 12.12 jdi klu blh mmg sy berharap sgt2 sy akn dpt bersalin pd tarikh esok 12.12 tu...(klu ada rezeki bersalin awal lah) heee... Nk tye pengalaman mommies disini, ada tk petua @ tips supaya sy blh bersalin awal dr tarikh yg doktor bagi... Apa yg sy perlu buat ye??? Mkn nenas bahaya tk... Atau blh... Jalan byk2 ke... Share tips plsssss... Tk sbr dah ni nk sambut baby lagi2 esok pda tarikh anniversary sy yg ke 4thun. Lama sgt dah ttc sblm nie... Mmg excited sgt nk sambut baby! Heeee....

1 Balas

Jgn mkn nenas sis bhya tu,wlaupun kandungan tu dah matang tp still bahaya sis.. Lebih elok sis bejalan sja atau pun sis berbual la dgn c manja spya keluar. Atau pun c manja bg peluang dkt sis n husband kot utk sambut anniversary. Hihi