Serah diri

Salam mommy smua.. . Td sy dh dpt tarikh untk serah diri pd 25hb nie.. Tibe2 dah rasa bedebar.. Blh bg kata2 smngt atau tips utk sy .... Terima kasih..

2 Balas

normal untuk Rasa berdebar Tu sis. I pun dulu kena serah diri sebab gdm, bersalin 37w. InsyaALLAH semuanya ok je. tenang2 je k 😘

12mo ago

Sis masuk ubat ke belon... Ritu penh warded... Tgk keliling smua masuk belon.. Bila ingt balik jd tkt... Huhuhu

gudluck ibu. moga dipermudahkan urusan bersalin. sya pulak x sabar nak serah diri🫣🫣padahal sebulan je lgi due.