gdm on ubat

hi mommies.. nk tnya ada x yg dlm ni gdm on ubat tp bersalin ikut due je.. means doc xbg tarikh utk bersalin awl.. sbb baca biasa gdm on ubat 38w dah kena serah diri... ad tnya nurse tp nurse ckap smpai 40w lah kot sbb doc xde bg tarikh serah diri pon.. skrg sy dah 35w 3d

2 Balas

Imposibble lah sis.. mmg kena serah diri nanti 38weeks. Sy pun gdm on ubat. Appointment dgn pakar 29hb nanti akan dpt tarikh serah diri. Pelik je nurse awak tu, sebab nurse sy yg cakap sdri nanti jumpe pakar akan bg tarikh dah. And nurse tu jgk yg bg tarikh jumpe pakar.

1y ago

Nanti tanya nurse balik.

mungkin belum bagi tarikh.

1y ago

mgkin juga... sbb ad terbaca bila dah 36w bru doc bg tarikh