28weeks pregnant, saiz baby kecik 2 minggu.

Mommies, harini check up dekat pakar, size baby kecik 2 minggu. Berat baby baru 940gram. Tak sampai 1kg pun. Risaunyaaaaa! Ada tips ke mommies untuk naikkan berat baby?

4 Balas

saya 28w rasanya berat baby 950g saja tp dktor ckp masih normal tp sy ada gdm jd dktor cuma nasihat jgn terlalu jaga makan juga nti baby lahir kecil

Minum susu tak sis? Kalau sis xleh telan try jus avacado bland dgn susu kotak

2y ago

Awal saya minum Anmum tpi sbb mual saya tukar elene

Kalau bab tu, selalu Dr akan suruh teruskan makan folic acid yg diberikan. Tu je..

2y ago

Risau sebab dari before pregnant memang makan folic acid consistent je sampai sekarang🥲

try sis amalkan makan brokoli ..