Berat & size baby

28weeks tapi baby kecik dan berat 935g dr cakap kecik. Risau sgt. Sape ade pengalaman?

3 Balas

Sis ade gdm x? Klo x jgn control mkn... mkn je apa yg sis nk.... klo ikutkan kecik ni sikit.. sy 25w da 880g mcm tu. Sis blh google uigr kes.

sama laa sy jugak sis , risau mmg risau tp dktr ckp jark xjauh sgt , next week pergi repeat scan lg skali ,harp2 naik laa size n bert bby

try amalkan makan brokoli sis .. dlu anak sya kcik2 ...then no 4 sya try amalkan brokoli .. dia lahir berat sikit dri abg kakak2 dia ..