38mggu 3hari..trun tnda darah.

Pkul 8 pg td turun tnda darah cmpur air,contraction 5 mnit skli sakit..dh pi PAC dktr cek xdk bukaan lg..dktr ckp sakit mngeras sbb keputihan byk..hmm ade x sapa ii pnh llui mcm ni..perut asyik mngeras ja ni 🥺 sbb xde bukaan lg dktor sruh balik dulu 😪btw due date 23/5 #firstmom #firstbaby

1 Balas

jika rs sakit sgt perut mengeras je puan bgtw doc mintk admit awal... kata pd dia perut mngeras stiap 5 minit atau 2 minit...dan jika puan ada ig nnti try follow ig eja_confinementhelper dkt sana ada share tips utk bersalin tenang...hrp ia dpt mmbntu puan tuk persediaan sblm brsalin dan ms ready nk bersalin..nnti puan try tgk dkt highlights yg di share ada tulis bersalin tenang..ramai yg dpt bersalin dgn mudah lepas bc all tips yg di beri..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

ouh yaa,,nti sy follow up ig tu ..tq...ni sya mngeras thp bole tahan lg laa ..cuma kerap je la perut tu mngras..ad bgtaw dr kata sakit..tp dr kata tu sbb keputihan byk ..jd dia sruh balik ..n dr bg ubat sumbat vagina tu tuk rawt keputihan.dia cuma pesan klu sakit sgt ii or trun air apa ii dtg semula ke hospital 😪