Mengeras kerap sangat

Ibu2, sy skrg bru masuk 35w. Hrini kerap sgt mngeras tp xde sakit lg. Start ptg td smpai mlm ni kerap sgt mngeras skejap2, blh kata dh 10x mngeras start ptg td tp xde sakit pe2 baby pun gerak lg. Ada yg pngalaman sama x? Sy 1st mom jd xde experience. Nk g gh xde sakit lak cuma mngeras kerap je plus baby msh aktif. #firstmom #bantusharing

2 Balas

sama lah kita , sy pun 35w2d . dh seminggu dua jugak la hari2 dia mengeras makin hari makin kerap tapi takde tanda2 lagi n pergerakan pun ok tu yg malas nk ke hospital nnt kena balik . saya pun 1st mom juga..

saya pun 35w , malam tadi baby mengeras tapi takda rasa sakit pastu pagi ni dia bagi kontraksi palsu pulak .. misi kk ada bagitau yang baby nak buat persediaan bersalin ..