Keluar darah

Hi mommies. Hari ni hari ke 5 saya bleeding. Tadi ada turun darah dua ketul. Darah beku ke sy xpasti. Pergi klinik gov suruh tggu 2 weeks, pg swasta suruh tggu smggu. Nk tanya ni selaput tisu ke or dah keguguran?

Keluar darah
5 Balas

Ini macam sya tgh lalui skrg .. g jmpa doc , doc kata kantung smua baik membesar .. so doc pown ckp kita tawakal sma ² .. doc bgi sya suntikan kuat kn rahim , now sya mkn ubat dhutspon .. alhamdulillah darah semakin kurang dari mula ² yg bleeding bnyk .. ketulan darah pown takk kuar dh , klau kuar pown yg halus ² jerw .. bukan yg besar ² .. now sya bedrest jerw dkt umoh .. semoga sya ada rezeki dan awak pown jugak .. awak bedrest okeuyy , jgn bnyk bergerak , baring jerw kalau boleh ..

Saya pon baru jadi tadi.. Tapi alhamdulillah doc dah scan,jantung dgn baby pon ok.. Doc sruh pegi scan kt kk lagi 2 minggu

Sis skrg sy alami same problem, so boleh sy tahu update sis mase kena mcmtu.. baby selamat ke?

Sy gugur dulu start darah macam ni. Tunggu kantung keluar baru betul2 gugur

And ade rasa sakit perut tak masa tu? sbb sy kerap sakit perut ni