tanda tanda

Assalamualaikum....Skrg saya cukup2 38weeks. Pg td ada turun darah mcm awal2 period. Saya dah pergi hosp & baru 1cm. Doktor suruh balik. Tggu sakit/pecah ketuban. Darah ni mmg akan turun sampai kita bersalin ke? Harap2 tak lama la tggu &bukaan cepat. Harap ibu2 doakan saya & baby selamat & segalanya lancar.

3 Balas

mcm sy mula2 turun darah sikit tp seminggu kemudian bru sy g spital . check jln dh 3cm. lepas masuk mulut itik tu darah start keluar bnyk smpai la esok kan qbersalin

semoga Allah swt permudahkan semua urusan kita nk melahirkan slmt ibu dan ank aamiin

semoga dipermudahkan..