Kandungan 6 minggu

Hi mommies, nak tanya, mcm mana ya rupa sebenar kalau keguguran 6 minggu? Pagi ni sy pergi tandas, keluar mcm selaput darah, nak kata ketulan pun tak. Adakah sy gugur? 4 hari lepas baru cek kandungan, semua okay 🥺. Pagi ni keluar darah fresh sikit, then, ada selaput darah mcm tu. Sy buntu#firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Sis sakit perut x? Pengalaman sy 2 kali miscarriage area 5 weeks, kluar darah laju mcm period, then esok nye kluar terus kantung.. Mcm tu

1y ago

Haah ye sis sakit perut mcm senggugut tu.. Memulas,bila kantung kluar dah lega dah

sy 3x gugur smpai 6 mggu je gugur