Berapa kali ya bersihkan?

Hi semua ibu-ibu TAP😘 Tengah hari ni masak apa tu?😋 Haah nak tanya, berapa kali korang bersihkan peti ais tu ya?🧽 Jom komen bawah👇

Berapa kali ya bersihkan?
42 Balas

biasa sebulan sekali...tuk tghhri tadi menu harini lauk kerabu pegaga dengan ayam goreng butter.. dan juga goreng belada ikan bilis..nyum3😋😋😋

4y ago

rajinnya masak banyak-banyak😍🤤

Ikut mood dan juga tengok keadaan peti ais😂 Hari ni menu simple je, kerabu pucuk paku kerang dan ikan kembung goreng.

4y ago

sedapnya menu harini🤤🤧😭

blum prgnt ( B ) tapi sejak prgnt ( A ) sakit mata nmpak peti ais kotor..

C sbb tak kotor tiap tiap hari usya

tgk keadaan peti tersebut.. hehe

Ikot mood ahaha

B . Atau 2 minggu sekli

tiada peti ais dirumah

Seminggu sekali😊

tengok keadaan peti