Due on August

Hi mommies.. Due on august, da ready ker..

11 Balas

Hi..saya pun akan bersalin bukan august iaitu minggu 38 sebab diabetes...x sedia lagi...macam mana dgn lain

Me , tk ready lagi . Tpi kena jugalaa kn. Brg pun blm penuh , hujg bulan bru nk beli full brg

Bru ckit beli brg bby..xcomplete lgi beli brgnye..huhuhuuu😅..ape2 pun kne ready👍

Me. Tak ready lg, tapi kena ready la kan..😆 Brg pun tak complete lagi 😅

1st baby so preparations dia mcm blur je.. Baru beli baju.. So blom ready la..

5y ago

Hahaha.. Tapi list dia kemain panjang.. Masuk je kedai...ntah nak beli apa.. Nervous pun ada..

Beg semua dh siap.. tp mcm kurang n x cukup je brg baby nie..

Tak berape nak ready..barang2 pun tk siap lagi 😂..

Haii... Aku Tak ready lgi lh😂 maklumla.. ank ptma hihi

Apa pun xready lg, apa brg pun xbeli lg 😂

hihi.. tak ready lgi .tp kne jgk hadap 😛