Alahan ketika hamil

Hello mommies.. cuba kongsi minggu ke berapa mommies smua berhenti alahan.. sebab sya da 12w5d tapi msh alahan teruk😢 bila nk brhenti??

30 Balas

sy dri start dpt tau peknen hingga kndungan 15minggu alahan xnk mkn msakkn sndri....nk org lain msak....xnk mkn ikn..nk ayam je😂😂 ...mbuk loya...tp kli ke 3 ni ok la jgak x steruk m.gndungkn kakak2nya😅😅😁

2y ago

😂😂 sya pernah x nk makan masakan sendiri n org lain sis.. sbab sya nk suami sya yg masak..😂😂