Alahan ketika hamil

Hello mommies.. cuba kongsi minggu ke berapa mommies smua berhenti alahan.. sebab sya da 12w5d tapi msh alahan teruk😢 bila nk brhenti??

30 Balas

saya pun macam to juga masa 12w alahan saya to truk sangat kalau boleh tiap hari makan jak muntah sampai nk ngis sbb alahan truk sngat lagi lagi skarang berat bdan sya trun dah makin kurus .tapi sekarang dah masuk 14w2d alhamduillah dah boleh makan nasi alhan saya pun dah kurang slra syaa bertamah lah biar sikit .

2y ago

sama la.. nasi x masuk langsung.. nasib baru2 ni pgi klinik naik 200 gram..😂😂