Baby songsang dalam kandungan 28 minggu

Hi mommies. Bulan lepas kedudukan baby kepala kiri, kaki kanan. Harini check-up kepala baby atas, kaki bawah. Doc kata ada masa lagi baby pusing sebelum 36 minggu. Ada tak mommies yg ada experience kepala baby pusing ke bawah n dapat bersalin normal? Sy harap sangat dapat bersalin normal. #1stmom #besarharapannakbersalinnormal

4 Balas

bby boleh pusing lg. and let say 36w masih diatas, dktr akn refer awk ke pakar o&g utk prosedur ecv (pusing bby).

4mo ago

oh, masih ada harapan lah ni. thanks awk.