Pening Sewaktu Hamil

Hi Mommies! Buat ibu hamil, jika anda mengalami pening apa yang anda lakukan untuk meredakannya?? Mesti anda ada cara tersendiri untuk menghilangkannya, kan? Kongsikan apa yang anda lakukan di ruangan komen, ya!

Pening Sewaktu Hamil
428 Balas

Minum air byk2 & suruh suami picit tengkuk.. alhamdullilah berkesan

minggu lepas dekat 2 minggubpening...24hour koyok dgn minyak kapak

Sapu minyak angin . Sebab nak tido tak boleh . Waktu keje .. hmm

sapu minyak kapak atau vicks urut2.. da kurang sikit bru dpt tdo

Sy terus minum air horliks suam.. lpas tu baring sekejap..

Sy pn selalu pening..pdhal hb ok..sentiasa sapu minyak angin...

sapu minyak dan tahan jew.. x blh tido sbb ada anak kecik lagi

Sapu minyak angin la.. Nk mkn panadol, x berani.. Risau..

Diffuse Lavender in diffuser, sleep throughout the day 🥰

4y ago

Samaaa! Essential oil from YL is the best 🥰 Alhamdulillah banyak membantu sepanjang pregnancy journey.

dlu jaa sblum thu preggy selalu pening. lepas tu dah okay dah