Cara Kawal Emosi

hello mommies, boleh tak share any tips utk kurangkan rasa emosi dan stop overthinking or gelisah ? saya baru nak masuk trimester 2, tapi kadang emosi tak dpt kawal. saya pjj dengan suami dan keluarga jauh. sorang2 dekat sabah sebab saya masih study and nak habiskan final semester.

1 Balas

Hello. Masa hamil hormon memang tak stabil. Moga sis kuatkan semangat dengan belajar lagi kan. Moga dipermudah urusan. Pjj life memang bukan mudah. Yang penting selalu call atau contact suami dan keluarga. Minta mereka doa dan motivate sis ya.

2y ago

Sama²