Emosi Ibu Mengandung

Saya Mengandung first baby.. emosi saya rasa sgt trganggu.. tiap malam saya akn mnangis tanpa sebab.. saya dan suami pasangan jarak jauh.. Tapi sya slalu rasa tak dapat perhatian penuh dari suami wlaupn suami dh buat trbaik utk sya.. apabila saya brsama kaluarga, emosi okey tpi kerap termenung sndiri.. apa lngkh yg pling berkesan utk kawal emosi? #firstbaby

1 Balas

normal sis.Elakkan berseoranganye.Cuba cari aktiviti yang bolee buat sis sibuk supaya emosi xterlalu terganggu..Moga dipermudahkan ye