Makan apa ?

Mommies boleh tak share makanan masa pregnant ? Sejak masuk 6w ni tekak tak lalu nak makan nasi, rasa nak termuntah je ?

19 Balas

Sy dulu suka makan sup-sup macam tu. Kalau bihun sup atau bubur sedap juga hehe.

5y ago

Sy pun skg kena makan jenis sup2.. Baru terbuka sikit selera. Tp dgr bihun sup jadi putus selera 😂 xtau lah knp

mkn je benda ya janji kenyang... xperlu fikir sgt...tp cuba elakkn junk food

Terima kasih mommies semua sharing pengalaman & jenis makanan 💕

Mkn sup ayam, sayur, buah. Nasi pun tak berapa nak lalu sgt.

Sama la..sy mkn piza mcm tu ja..mmg xley nk telan nasi tu

5y ago

Makan roti2 ya, okay2 tq 💕

Mkn fruits or roti. Yg boleh bgi tenaga.

Sy suka buah2 kiwi apple pear oren.lpas tu suka Sup2..

5y ago

Sedap dear...ade ase masam2 jgk.lagi bagus mkn buah kiwi dr mkn mangga.mkn byk2 org ckp boleh pedih ulu hati.xtahu lah betul x

Buat bubur sis...huhu

Mkn buah sis