Pampers for NBorn

Salam para mommies . Nak tnya . Pampers apa yg korang suggest utk New born baby . Yg bkualiti & harga berpatutan.

36 Balas

Sy prefer mumypoko.. baby bru lahir skin sgt sensitif, risau nappy rash.. tp pkai mumypoko ni, btul2 dry, smpai baby xmnangis lngsung wlpn lpas kncing berkali2.. pernah try, huggies, drypers.. xdpt lwn mumypoko dia punya dry tu..

Sya pakai drypers NB@petpet NB sbb petpet ni bila NB pakai sedang elok.. Klu drypers besar sikit tu klu ank berat 3kg.. Pengalaman ank sya sndri.. Klu bby berat 4kg Ke ATS elok pakai drypers, klu 3kg kebawah elok pakai petpet NB.

Depend baby. Kalau boleh beli kuantiti yg sikit dulu. Takut tak sesuai. Or pergi website pampers boleh dapat simple free untuk try which one yg sesuai.

Saya beli je pampers apa pun asalkan tengah sale 🤣 tknak ajar anak pakai barang mahal2 😅 tp masa nb pakai petpet and drypers

Drypers wee wee dry.. mmg sgt ok dan nmpak bby selesa ja.. ank sy dri bby smpai umur 2 thn pakai dypers ok saja.. tiada masalah bocor pun

Depends on ur baby kot. Kena try n error jgk. But for me yg selesa tgk huggies pun ok yg platinum tu. Nb boleh beli sikit dulu

Wassalam.. Sy suggest beli pampers Drypers ataupun Petpet.. Huggies NB terlalu nipis.. Anak sy guna pampers Drypers 😊

baru nk try mikubi utk baby sy sbb baca feedback mcm ramai yg berpuas hati. .. tp due lg sebulan hehe

Drypers je sis, beli brand mhl mse newborn ni mcmmbzer sbb bby br lhir byk berak.. hihi..

Drypers. Kuantiti banyak, harga pun ok. Tapi tak perlu beli banyak-banyak sebab baby cepat membesar