Diapers

Mommies, boleh suggest tak diaper apa yg bagus? Dah try pakai drypers, bila baby poo poo.. tembus. Drypers touch pula tak kalis bau bila kencing sbb texture dia tebal. Any suggestion other than those two tak ?

43 Balas

saya pernah try drypers, pet pet, huggies, genki. dlm byk2 tu huggies (pek biru)je saya rasa sesuai. guna dari nb smpi skrg 4 bulan. yg pek hijau lagi baik. pet pet pun ok tak pernah bocor cuma saya tak suka tekstur luar mcm keras skit. drypers pula cepat bocor & tak serap bau. kena kerap tukar & sy guna waktu siang shj. tu pun sbb nak hbiskan satu pek. hehe. genki serapan pun ok tapi agak kecil utk anak sy yg ada peha besar (pakai s kena beli m).

5y ago

nice info ye. so far sy pom pakai huggies yg biru. mmg elok lembut je. pet pet btl agak keras.