Diapers

Mommies, boleh suggest tak diaper apa yg bagus? Dah try pakai drypers, bila baby poo poo.. tembus. Drypers touch pula tak kalis bau bila kencing sbb texture dia tebal. Any suggestion other than those two tak ?

43 Balas

Genki n mamypoko ok jg .. drypers touch ad nipis sikit .. tp so far ank pki weedry tu ok 😊

drypers touch mmg berbau sikit bila baby sy pakai.. the best mamypoko airfit..

Blh try tesco love.. Murah n anak sy pakai xpenah bocor wlpn da penuh..

Genki ok jugak..so far masa baby..ank2 guna petpet atau whoopie

Sya guna brand tesco...bontot kering wlau xtukar smlman

5y ago

oh nak kena cuba tgk tu. dia ada sample tak ye?

Ank pakai dryper dr lahir smpai skrg okey...xde bocor2...

Bb diapers ok sis.. baby selesa pakai

Sy guna pet pet..memang terbaik

Pet pet ..whoopee ..Anak Saya guna yg ni ..

Momy poko pants bagus..xbocor pun.

5y ago

wow kena try ni. tq mommy ♥️