susu formula hilangkan kuning baby

Hello sy nk tnya susu formula apa yg kerap kan baby berak ..baby sy dh 26 hari mc kuning sy bagi susu formula dutch baby /lactogen dia tak kerap membuang dia membuang sehari 2 3× sahaja n kuning dia tak surut2 sbb tak kerap berak...blh tolong bagi tau sy tak susu fm apa yg kerap kan baby membuang? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #firstbaby

1 Balas

Kalau susu fm baby berak 2-3x sehari tu dah ok sgt sis. Kerapkan menyusu baby ye