Hanya makan buah oren

Hi mommies, boleh ke makan buah oren ni byk , hanya makanan ni aje boleh makan setakat ni . Kawan sekerja kata tak boleh makan byk betul ke?

Hanya makan buah oren
16 Balas

ckp kt kwn tu .. dh blh dh die pergi tukar kerja jd Doc persendirian😂

Sy x boleh nk telan oren ni.. byk sgt bahan awet. Baik sis makan oren navel..

boleh je makan buah oren..sbb vit c kan...tp jgn berlebihan tkot sakit perut

jgn bnyk makan sngt sbb buah ni asam..nnt kena gastrik lagi teruk jadinya..

Bagus sis mkn buah ni kaya dengan vitamin c 😋🤗

sya dulu tm 1 mkn buah oren je mgga je