Cara kehamilan cepat melekat

Mommies boleh bagi tips tak saya dah 2 tahun kahwin , tapi belum ada rezeki lagi mengandung . ? . Cemburu nya saya tengok awak semua dah ada anak . kalau lah saya boleh pinjam rahim mereka yang boleh mengandung ramai tu . saya dah pinjam dah . Ya allah berikanlah aku rezeki darimu . Mommies doakan saya please . ❤️

6 Balas

Try bbt...check kesuburan ikut suhu badan. Sabar ya, insyaAllah rezeki zuriat Ada, cuma kena tunggu turn je. Selalunya diberi pada masa yg tepat..