Pelekat hijau jadi kuning ..

Hi mommies, bole bagi sy kata2 semangat. sy jdi down, sebab lepas satu satu lgi. hb low, bp low, isu berat badan sampai kena suruh ambil sample tibi dgn gdm lagi kena on ubat. journey kehamilan yg sy ingatkan smooth tpi makin nak masuk trimester 3 bnyk yg timbul. 😔😔

10 Balas

saya pula memang ada refer cardio di hospital before kawin and pregnant lagi, time buat buku pink terus sticker kuning 😂 nurse kalau on ubat kena sticker merah, nasib tak de makan ubat. yang penting, nurse selalu pesan jangan stress, kena happy happy, nanti results akan baik baik je. nurse kata HB 11.4 tak ok, border. jumpa pakar, pakar kata ok je. berat je kurang tak cukup 😂 jangan risau ok, doa selalu semoga Allah lancarkan segalanya 🫶🏻