Pelekat hijau jadi kuning ..

Hi mommies, bole bagi sy kata2 semangat. sy jdi down, sebab lepas satu satu lgi. hb low, bp low, isu berat badan sampai kena suruh ambil sample tibi dgn gdm lagi kena on ubat. journey kehamilan yg sy ingatkan smooth tpi makin nak masuk trimester 3 bnyk yg timbul. 😔😔

10 Balas

hb saya pun drop dari 13 kepada 10.7 .. saya stop minuman kaffein dan teh (suka minum teh o dan kopi kosong) .. alhamdulillah bacaan hb naik lepas stop teh dan kopi.. saya pun berisiko primid dan gdm sebab bmi 30+.