stress

Hi mommies.. Before this i ada depression tahap sederhana.. Everyday i stress duduk kat rumah.. Jaga² ank² yang sedang active.. Di tambah pula, husband kurang memberi perhatian dgn apa yg i hadap.. Kurang membantu dlm segala hal.. If i sakit pun dia tak pernah tahu.. Dia asik dengan kerja dia sahaja.. Dgn outstation every month lagi.. And now, im preggy.. Seriously i tak happy bila dapat tahu i skg tgh pregnant lagi... Seolah² tekanan i makin bertambah.. Ditambah lagi bila i dpt tahu, husb tgh happy chatting ngan someone.. I rasa macam... Entah la.. Baru² ni ayat ni sering ada d fikiran.. Kenapa hidup ni sangat susa?

1 Balas

Semoga dipermudahkan semuanya mommy...berehat sekejap...jgn stress2 ya...