stress

Memang normal ke rasa demotivated, stress & murung? Everything rasa tak kena. I'm 12 weeks pregnant. I need some positive vibe please.. Family jauh, kawan pun jauh, suami plk tgh ada masalah dgn tempat kerja dia :( I want to be happy but i dont know how...

1 Balas

Sama laa , emosi mcm tk okay je. Strss asyik sedih nk ngis jer

5y ago

Kann. Kdg2 tu benda kecik tp stress dia mcm benda besar. Kdg2 tu pulak taktau kenapa emosi 😭