baby macam kurang menyusu

Hi mommies. Baby sy dah 3 bulan lebih. Dia mcm kurg menyusu. Maksud sy, biasa sebelum ni dia kuat mengempeng. Nak tidur pun ngempeng. Tp sejak 2/3 hari ni, dah mcm kurg. Jd sy rasa mcm dia kurg nyusu. Mlm je dia akn ngempeng smpai tertidur. Tp kdang tak lama pun. Lgpun skrg siang, dia dah pandai tidur sndiri. Adakah normal macamtu? Risau pulak sy. Mlm pun mcm dah kurg bgun nyusu. 2/3 kali je bgun menjelang ke subuh. Ada tak baby mommies mcm baby sy?

1 Balas

Bb sy umur sthn pun msh bjga nak susu ..plg lama 4jam x myusu klu umur bgtu 3bln lbh..2@3jam mesti bg susu,wlpn dia tido tp mulut ttp mghisap susu...