Kerak Susu

hi mommies, baby saya baru 1bulan. lidah dia putih sebab kerak susu saya lambat sangat bersih kan. tadi try bersih kan tak hilang, nanti dia hilang sendiri ke cemana eh? ada tips tak?

10 Balas

Kena selalu bersihkan sebelum keras dan Baby xselesa/sakit. Setiap kali mandi, blh jd kan rutin, lapkan dgn napkin + air suam. Ataupun mcm sy, sy suka guna Berus gigi silikon yg khas utk Baby (letakkan dijari, mudah nk buat) & skrng dh ada jual wipes khas utk tooth & gums. Boleh dicuba yg mana sesuai & mudah utk sis.

4y ago

Tq sis