Keputihan bersih putih

Hi kalau keluar keputihan putih ketul2 mcm liat2 tu kan apa tanda dia ehh. dia tak cair cuma ketul dan kenyal2 putih bersih#pejuang_garisDua #bantusharing #pejuang_garisDua #ingintahu #TTC #pleasehelp

2 Balas

Keputihan mcm tu rasanya takde apa sis, normal je. Tp klu ada jmp doc nnt, sis cuba tanya, ataupun klu ada keluar keputihan tu, sis ambil gambar dan tunjukkan pd doc, senang doc nak explain.

1y ago

baik terima kasih

Mcm sy hri tu kalau ade keputihan mcm tu tanda sy pregnant, if kalau lps period kluar mcm tu, biasa nya tu tanda tengah subur

1y ago

tapi nak tahu keputihan yg menandakan kita mengandung dia macam mana ? cair atau apa ? sbb kalau subur saya tahu dia mcm lendir telur kan. tapi masalah saya ni dia kluar putih ketul kenyal2 tu lembin