Berat Tak Naik

Hi mommies. my baby lahir berat 3.05kg after 1month now berat dia only naik 3.5kg dalam beberapa gram sahaja , normal ke? So far sekarang bf + formula . saya pakai s26 , atau susu yang tak sesuai ya?

1 Balas

Selagi masih dlm graf putih & nurse pn ckp ok then should be no problem. Just continue kerapkn bgi nyusu & jaga waktu tdur. Tp klu nurse ckp merisaukn maybe blh try error susu lain klu xde prubhan wlaupun mmg dh kerapkn bgi nyusu.