Susu formula S26

Ada sesiapa pernah bagi baby susu formula s26? So far okay tak dgn baby ? Ada cirit birit atau sembelit ke? Berat badan cantik tak naik?

4 Balas

Ikut baby wak penerimaan dia mcm mana. Ank sy s26 yg sulung. Berat biasa je naik. Berak pun ok. Tp ada baby tak serasi. Request sample sebelum beli byk2 ye. Or beli yg kecik. Anak nombor dua dia minum morinaga serasi juga

anak sya mnum s26. skrg dah step 2. alhamdulillah smua okay shja. berat badan naik dgn cntik. prtumbuhan ktinggian pon okay baik. milestone baby pon follow dgn baik. prtumbuhan gigi pon baik Alhamdulillah smua baik

anak saya fm + bf. minum s26 since newborn sampai 3months je lepastu cirit birit. sebelum tu okay je, berat naik semangat. lepastu tukar dutch baby sampai 10m.

Depends on baby. Kawan saya recommed sebab sesuai dgn anak dia. Tp bila saya try tak sesuai dgn anak saya, sembelit