BAYI SAYA 8 BULAN NAK TUMBUH GIGI

hi mommies! apa nak buat yer dgn bayi nak tumbuh gigi ni. dia demam dan asyik meragam jer. saya cuma boleh bgi dia mkan ubat demam dan kerapkan menyusu. ada cara lain tak utk legakan gusi dia yg sakit tu selain bagi theether .thanks!

1 Balas

awak bekukan susu badan awak dlm ais cube. kemudian bg baby hisap. baby gatal gusi jdi gusi dia xselesa. ambik sapu tangan bersih sejuk kn dkt freezer kemudian bagi baby gigit

1y ago

boleh awak. try la☺️. boleh juga buah yg sejuk2 tu awak letak dlm feeder fruit baby utk baby hisap😁. ataupon boleh buat aiscream utk baby awak