demam nak tumbuh gigi

hai anak saya demam nak tumbuh gigi 3 batang . boleh tak saya bagi ice cream saya buat untuk dia legakan sakit gusi dia tu ? dia demam tapi boleh ka ? #bantusharing #ingintahu #firstmom

6 Balas

Homemade ice cream boleh. Saya pun selalu buat gitu. Waktu anak saya nak tumbuh gigi memang nak makan yang sejuk2 dengan something soupy.

5mo ago

Sama-sama.

Klu ice cream x pasti tp maybe boleh try buah2 yg dia suda pernah mkn, bagi sejuk. Boleh beli teething feeder

bole je. sbb makanab sejuk ni pun utk legakan gusi dia juga. bole bagi teether utk dia gigit.

Boleh je bg aiskrik doc pon suruh bagi aiskrim bnda yg sejuk utk gusi dia tu

boleh.

Boleh