Gusi gatal tnda nak tumbuh gigi

Baby dah 6bulan, dia asyik gigit benda. Tiap kli gigit nmpk sgt mcm dia geram, sy rasa gusi baby mngkn gatal sbab nak tumbuh gigi. Mommy ada tips x utk baby spnjg proses nak tumbuh gigi, sy tggl jauh ngan fam & husb pun kdg busy duty. Risau ank x selesa, meragam & demam. Hrp ada yg sudi kongsi pglmn #firstmom #firstmom #firstmom #ingintahu #ingintahu #bantusharing #SeriusTanya

1 Balas

beli teether..rendam dlm air sejuk, bg dia gigit. boleh bg buah2 lembut (buah naga, betik), sejukkan dlm peti..then masukkan dlm fruit feeder. bg mkn as snacking.