Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!

Mommies, anda mungkin pemenang bertuah kami bulan ini untuk bawa pulang produk Babyhood bernilai sehingga RM1,088! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-babyhood-produk/1720

Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!
897 Balas

Hari 1-✅ 15/11/2022 InshaAllah ada rezeki ada lah.. Dah cuba banyak contest tapi rezeki tu belum ada. InshaAllah harap ade rezeki yang ini. Amin

'Hari 1, 14.11.2022 anda mula log masuk' Harap2 ada rezeki buat satu2 nya anak mama Nur aisy amanda. Kesian abah nak beli katil utk awk tak mampu.

Hari 1 (14/11/2022) harini genap 7 hari kelahiran anak saya, semoga Allah kurniakan rezeki melimpah ruah kepada Aneesa Aleesya aaaamin🤲🏻💕

hari 1...(23 November 2022) semoga rezeki kali ini bertuah untuk baby no.2 sy....Ummi sayang kakak & baby yg bakal lahir tidak lagi... Aamiin.....

HARI 2 (18/11/2022) Terima Kasih Asianparent & Babyhood untuk menganjurkan contest ini. Semoga ada rezeki untuk menang produk Babyhood. 🥰🥰

Hari 1 buat apps , 26/4 /2022 tapi masuk tak selalu lepas tengok ada banyak point & pertandingan seronok untuk buka apps ni selalu 😍🫰🏻

Hari ke-2 ✅ - 16/11/2022 Saya dah follow page #Babyhood & #Theasianparent dah lamaa. Moa ade rezeki kali ni. 5Days to go. Ig:Nblancputh

HARI 7(23/11/2022) Hope Babyhood products will be ours.. cant wait to start my journey with Babyhood and my little bundle of joy🥰🥰🥰

Hari 1 (15 November 2022) bismillahirahmanirahim 🧸 new mummy here ! hopefully ada rezeki utk anak umi. tengah type ni, baby kicking 🥰

🎉Hari 1 (16 November 2022) First time joining @theasianparent contest. Harap dapat jadi insan bertuah untuk menang produk dari @babyhood