Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!

Mommies, anda mungkin pemenang bertuah kami bulan ini untuk bawa pulang produk Babyhood bernilai sehingga RM1,088! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-babyhood-produk/1720

Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!
897 Balas

Hari 3 (19 November 2022) Semoga ada rezeki untuk bayi kami yang baru lahir, terima kasih #theasianparents dan #babyhood bukak contest ni bagi peluang untuk rezeki baby

hari 1, 23 november 2022. semoga ada rezeki anak. nak beli sendiri, banyak lagi yang penting tak beli. kalau bukan rezeki kat sini semoga ad rezeki lbih tuk beli nnti.

Hari 5 ( 19/11/22 ) Alhamdulillah . harini baby SNM , dah keluar 🥰 Syukur Ya Allah Semoga ada rezeki buat baby SNM . Boleh guna utk buat akikah 24/12/22 ni 😍

Hari 1 (17/11/2022) ✅ Hadiah idaman buat orang baru Disember ini. ❤️Terima kasih #babyhood & #theasianparents atas pertandingan ini. Moga ada rezeki kami. Amin

Day 6 (22 November 2022) Feeling great today! ❤️ Wish this giveaway be ours so we can have a great bonding, happiness and joy throughout the growing world. 😇

HARI 1 (14 November 2022) SEMOGA DAPAT MEMENANGI HADIAH DARI BABYHOOD INI AGAR BOLEH BERPANTANG SECARA SENANG DAN SELAMAT HUJUNG BULAN DISEMBER NANTI 🤲🤲

HARI 1 ( 16 NOVEMBER 2022) SEMOGA REZEKI SAYA DAN BABY DAPAT MENCUBA PRODUCT DARI BABYHOD, SAYA SUDAH LAMA JOIN THEASIANPARENT MALAYSIA SEJAK DIAWAL PREGNANT LAGI.

hari 2 ( 16 november ) semoga ada rezeki baby sayaa ❤️ saya da lama jadi ahli THE ASIANPARENT MALAYSIA NI .. berminat sangat dengan keluaran BABYHOOD ❤️ ..

Hari 4 (18th Nov 2022) Even hari ni penat seharian kemas rumah walaupun dah 8 bulan kandungan, masih gagah dan bersemangat nak log in this apps hari hari 💪🏻

Hari 1 (18 November 2022) I love #babyhood for their quality and the aesthetic appearance. Thank you #theasianparents for the wonderful opportunity ❤️✨🧿