gbs +ve

Hi mommies . Ade x sesape kt sini yg berpengalaman mengalami gbs semasa hamil? Kalau ade share la sikit . Doc ckp sebelum bersalin kena suntik antibiotic sakit ke tak ye?? Takut pulak

2 Balas

Sy GBS+ dh 5x msuk ubt vagina n mkn ubt mmg doc ckp risiko bole berank awl pramtang dan ms nk bernk kna bgithu doc nti dye akn bgi antibiotik.. xperlu tkut istigfar bnyk2 now sy dh 23mnggu still ada lgi.. so mkn mnum sy pntng skrg nie bnyk mnum air msk je..

4y ago

Sy baru dpt tahu gbs+ . Now da 38weeks, doc tadi ade bgtau nti sebelum bersalin dorg akan bg suntikan antibiotic . Tiba2 rasa takut pulak😂 pastu terfikir dia suntik kt vagina ke eh . Haahaha