ovarian cyst

Hai momies .sape Ada pengalaman Masa mengandung Ada ovary cyst ?? Sy scan 10 week baru nmpk cyst 3×3 . Risau nya ya Allah sbb first pregnancy . Sila Bantu ?

2 Balas

Saya pon ada. Dokter kata bila baby membesar cyst tu mngecut. Harapnya begitu. Dokter akan pantau setiap kali check up. Elakkan makan makanan berunsurkan soya ayam. Sy pon risau. Harap cyst semakin mengecut. Harap baby sihat dan selamat.

Kawan saya pernah ada.. tapi Alhamdulillah dia selamat bersalin.. doktor akan pantau.. jangan risau

5y ago

Yeke ?? Tau tak mknan apa tkboleh mkn ?? Sbb Ada org ckp tkleh minum Susu sbb takot active Kan lagi cyst tu betul ke ??