25 minggu...

mommies ade tak sesape pengalaman kepala baby dlm 25 minggu ni dh turun...doktor nasihatkan standby je...ade sesape berpengalaman x?? selamat ke jika baby lahir 25 minggu??

32 Balas

Saya pun rasa baby kat bawah, selagi takde contraction & bukaan should be ok. Boleh ubah posisi barung mengiring & usap perut utk baby pusing kalau awak tak selesa. Saya pernah tgk baby prem 24w, saya dulu pun dilahirkan prem 28w alhamdulillah selamat