kencing kotor

Hi mommies, ada yg pernah kene kencing kotor x utk awl trismeter nie.. Sya bru preg ank sulung bru je 4 minggu dah kene kencing kotor.. Ada tips xutk hilang kn kencing kotor nie? Ade yg pengalaman mcm sye x?

10 Balas

Hi sis, sy x pnah kna kencing kotor waktu mengandung ni.. Tp wktu x mengandung tu pnah jg la smpi masuk emergency.. Sy bykkan minum air barli tnpa gula, kencing lawas trus.. Selain itu minum air putih jg byk2.. Take care sis 😊

5y ago

ye.. sis rebus barli n minum... bagus untuk elak kencing kotor n bagus jygak tu kandungan..