kencing kotor

Hi mommies, ada yg pernah kene kencing kotor x utk awl trismeter nie.. Sya bru preg ank sulung bru je 4 minggu dah kene kencing kotor.. Ada tips xutk hilang kn kencing kotor nie? Ade yg pengalaman mcm sye x?

10 Balas

saya masa perggy pertma&kedua kena kncing kotor..smpi masuk kecemasan tmbah air..plng ja dari hospital tu trus mnum air kelapa..2@3ari mnum air klpa syukur alhamdulillah kencing kotor hilang...preggy ank ke3(skrg)syukur alhamdulillah tak plah mengelami tapi mengidam plah mcm²..bergilir² dgn suami heheh..😁