kencing kotor

Hi mommies, ada yg pernah kene kencing kotor x utk awl trismeter nie.. Sya bru preg ank sulung bru je 4 minggu dah kene kencing kotor.. Ada tips xutk hilang kn kencing kotor nie? Ade yg pengalaman mcm sye x?

10 Balas

Sama la kita! Saya hamil minggu ke 5 dah. Masih kena kencing kotor. Still on antibiotic. Tekak pun dah rasa ubat je. Allahu. Tips-Minum banyak air every 30 mins, dan pakai panty liner, tukar every 3 hours.