kencing kotor

Hi mommies, ada yg pernah kene kencing kotor x utk awl trismeter nie.. Sya bru preg ank sulung bru je 4 minggu dah kene kencing kotor.. Ada tips xutk hilang kn kencing kotor nie? Ade yg pengalaman mcm sye x?

10 Balas

pernah kena ms 1st trimester smpai kencing berdarah , sis cuba minum air kosong byk2 dulu utk flush pundi kencing tp if ad rasa sakit bwh perut n waktu buang air kecil better pergi klinik sbb tu menandakan da ad kuman pd pundi kencing , sgt bahaya for baby , if perlu doc akan antibiotik yg sesuai utk ibu hamil

4y ago

Alhamdulillah. Semoga sihat dan selamat ye sis ♥️