Due 21/8/23

Hi mommies . Ada yg dh trun tanda ke?

17 Balas

due date 1/9 tpi xde tanda2 yg bby nk kuar awl.klu smpi 1/9 bby x kuar je sy kena srh diri 8/9.ms kk dia dlu 37week dh kuar.abg dia dlu 40week4dy bru kuar.dh xlrt bw perut ni sbb scan tmphr bby dh 3kg.nk tggu 1/9 ni mmg xlrt dh.hr2 pujuk srh kuar awl xpi xde lnsng nmpknya bby ni nk kuar

due 20/8, turun tanda x de. tp baby kerap mengeras dan false contraction. sakit kelengkang makin kuat sampai nak jalan pun tak larat. rasa nk baring lps tu minta org golekkan je.

due sy 11.8 jumaat nie tp takda tanda ii lg . kluw takda tanda jugak next week Kene serah diri .. doakan sy n baby yew semoga dipermudahkan segala urusan nty

Sy 23/8, kerap mengeras and sakit celah kangkang je yg lain lain takde 😫 Anak sulung org kata biasanya lambt sikit..

due 24/8 ok je stedy dok bejalan segala mcm ex da try pun still xde pape lgi 😃 bby hppy lgi dok dlm perott 🤣

Due 20/8 tapi belum ada tanda lagi padahal dah banyak jalan naik turun tangga lrt pergi kerja hari2 😂

9mo ago

I pun sama. BLM tanda lg

sy due 25/8. tp 9hb ni kena serah diri dah untuk induce.. stkt ni bby asyik mengeras skit..

9mo ago

air ketuban normal je sis. tq sis. moga kt smua dipermudahkan urusan bsalin nti

due 28/8, anak ketiga. tapi xde turun tanda lagi. selesa sgt ni baby dalam perut. 😌😌

Sy x de tanda lagi tapi..anak kerap mengeras cek jalan dh 2cm..due 20/8

saya due 24/8. tkde tnda cuma braxton hicks je kkdg