Geng Due 8/1/23

Ramai juga mommies due 8/1/23 kan . Ada yang dah bersalin ke tu ? Sy masih belum ada tanda bersalin . mommies yg masih menunggu harap dipermudahkan juga bersalin sebelum due 🤲

3 Balas

🙋. kita geng. baby still enjoy dlm tummy lagi. belom ada tanda2. semalam pergi check dkt klinik swasta sbb baby kurang aktif cuma bnyk mengeras pada 1 1 tempat je. doctor kata kepala baby tinggi lagi. belom sampai masa lagi. bukaan pon belom ada. nak kata sy tak aktif terlebih aktif😅😅. jalan merata. sekarang pon masih berkerja.semoga urusan kita dipermudahkan ye❤️🤲

1y ago

@waniey arep. sy dh bersalin masa 39w4d. 3hari sebelom due. sekarang hari ke 11 pantang. sy doakan semoga baby awak keluar sebelom due juga yea❤️💪. aamiin aamiin ya mujib.

alhamdulillah , 11/01/23 sy selamat bersalin baby girl secara normal . berat 3.6kg last scan 2.9kg 39w+ , dah 1 LR kena prank 😂 daddy dia suruh keluar 11/1 dia keluar tunggu time tu taknak ikut due 😂

semoda d lermudahkan urusan bersalin edd 11/01

1y ago

tk lama juga tu sis . amiin 🤲