Due bulan 8

Hi mommies...due Sy 22/8/24...tapi belum ada tanda tanda bersalin.. mommies ada ke yg dah bersalin bulan 8 ni ? 🤭

23 Balas

12/8 ni, sekarang tengah menahan sakit .. dari kol 2.30 pagi tadi layan sakit, tapi masih takde turun tanda apa2, cuma kerap sakit sampai petang.. sakit nya tu bawah perut sampai ke pinggang sakit.. setiap bape minit on off.. malam ni baru gi hospital.. doakan saya dan baby selamat

1mo ago

dah bersalin ke sis...Turun tanda ke

saya due 15/8, semalam bgn pagi rasa basah, makin lama makin bnyk keluar, ada sekali darah. Terus pergi PAC dh 3 cm, terus kena masuk LR. 4.05 ptg smlm selamat bersalin anak sulung. alhamdulillah, awal dia keluar saya pun mentally tak ready lagi 🤣

1mo ago

tahniah sis

sy due 25/8 .. tpy blom ad tanda2 lgy .. mama bole enjoy g sana g sini bwak kete lgy .. hehe.. tpy 15/8 ni ad appointment hosp .. takut trmsuk wad awal sbb due daa dekat n baby pon da cukup sifat ..

saya due 20/8/2024 .. tapi masih belum ada tanda bersalin.. esok ada checkup.. semoga semuanya berada dlm keadaan yg sihat untuk smua mommy dan baby aamiin

Hai due kite 15/8 /24 tapi tu lhaa masih belum bersalin lagi baby masih aktif lagi nie 😂 Saya doakan semoga allah permudahkan segala urusan awq 🤲🏻

due 25/8 semoga bersalin awal tak sabar jumpa baby ....tapi agak takut dan gementar juga 😁😁semoga di permudahkan urusan kita semua Aamiin

due kita sama. hrni pgi mngeras pergi hosp.. chek msih blum ad bukaan.. huhu..balik lah rumah semula.. xsabar nk beranak je rasanya..

1mo ago

Msa sis rsa keras tu ada rsa senak kt atas perut tak??

sy due 11.8 sis. langsung xde apa2 tnda lg ni. ghisau hahaha. hr2 ckp kat baby biar cpt2 kuar. mommy dh xlarat nk bawak perut..

1mo ago

Alhamdulillah Allah prmudahkan urusan brsalin...mmg xde buat apa2 pn....Sy doa kn sis norasmidar slamat brsalin....

sama due kita😂..tanda tu xde jgk..mcm ank 1&2.. nk lhir 38w bru contraction trus

sya due 14/08.. msh belum ada apa² tanda lg. . cuma perut kerap sngt mengeras🤭