Mommies due hujung bulan 8

Hi mommies! Ada tak mommies due hujung bulan 8? Saya due 29/8 nanti, so far alhamdulillah ok saja semuanya belum ada tanda bersalin. Saksn berjalan gi mall 🤣 Mommies macamana pulak? Ada tanda tanda bersalin dah ke? #firstmom

20 Balas

Saya due 16/8, 7/8 convo. Harapnya merasa la konvo dengan perut. Buat masani takde tanda tanda lagi, cuma jarang jarang rasa ngilu di bahagian bawah.

Sy 24/8...xde tnda lagi... Sakit pinggang mcm biase jer... Tp xblh dk diam.. Ad je kje nk buat.. Ptg2 berbasikal bwk ank 2y jln2

Saya due 5/8, now dah masuk wad tengah layan contraction 😇 tolong doakan semoga dipermudah ya.

1y ago

semoga dipermudahkan segala urusan

saya due 30/8, kadang tu rasa sakit kat miss v, kerap sakit pinggang, tulang bontot sakit kalau dah naiq moto

Saya due 2/8 tapi belum ada apa2 tanda..memang org cakap baby boy suka duduk dalam perut lama2 yaa

1y ago

sama awk,due sy 2/8 tp blm ada tnda lg

sy due 11/8 da start saket pinggang bawah to kkdg jer saket . tp time nak jalan to nauzubillah saket nye

1y ago

sama due kita 11/8.. tanda rasa lenguh2 pinggang n cm nk senggugut ,dk tnggu bila bby nk kuar 😁😁

sy due 28/8..tanda2 nk bersalin alhamdulillah xde lg.. cuma perut asyik mengeras je.. tp ok lg

sama laa tarikh kita♥️ semakin memberat dengan jaya yer. semoga mommy n baby sihat awak

Sama due dgn saya 29/8 juga. Heheheh samalah masih belom ada tanda tanda lagi ni haha

sya tgh bulan 8..ni pon jalan sakan jugak..walaupon kaki bengkak pinggang sakit huhu